۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۱۲۸۵

فوت و فن روش تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده | بهترین ته دیگ سیب زمینی را با این روش ساده درست کنید

ته دیگ یک غذای سنتی و محبوب در ایران است که با استفاده از برنج و مواد مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب درست کردن ته دیگ سیب زمینی رنده شده آموزش داده شده است.

به گزارش روبرونیوز، ته دیگ سیب زمینی رنده شده با کنجد یک غذای خوشمزه و محبوب در فرهنگ آشپزی ایرانی است. این غذا را می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد. دستور تهیه آن به شکل زیر است:

مواد لازم برای ته دیگ سیب زمینی رنده شده

چند عدد سیب زمینی متوسط

زعفران: به مقدار لازم

کنجد تازه یا تازه آسیاب شده: ۲-۳ قاشق غذاخوری ( اختیاری)

نمک: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

فوت و فن روش تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده | بهترین ته دیگ سیب زمینی را با این روش ساده درست کنید

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده

۱- ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.

۲- سیب زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نشاسته آن‌ها به خوبی جدا شود.

۳- سپس سیب زمینی‌ها را از آب خارج کرده و به خوبی خشک کنید.

۴- پس از طی کردن مراحل اولیه و خشک کردن سیب زمینی‌ها باید در ظرف مناسبی، زعفران دم کرده، کنجد، نمک و سیب زمینی‌های رنده شده را با یکدیگر مخلوط کرد.

۵- طعم ته دیگ سیب زمینی رنده شده با کنجد را بچشید و اگر نیاز به تنظیم مقدار نمک یا دیگر ادویه‌ها دارید، آن‌ها را اضافه کنید تا به طعم مورد نظرتان برسید. سپس ته قابلمه پهن کنید و بعد برنج را روی آن بریزید.

۶- طعم ته دیگ سیب زمینی رنده شده با زعفران و کنجد منحصر به فرد است و مطمئناً از آن لذت خواهید برد.


بیشتر بخوانید: 


 

گزارش خطا
برچسب ها:
آشپزی
ارسال نظر
داغ‌ترین خبرها