فوت و فن روش تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده | بهترین ته دیگ سیب زمینی را با این روش ساده درست کنید
به گزارش روبرونیوز، ته دیگ سیب زمینی رنده شده با کنجد یک غذای خوشمزه و محبوب در فرهنگ آشپزی ایرانی است. این غذا را میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. دستور تهیه آن به شکل زیر است:
مواد لازم برای ته دیگ سیب زمینی رنده شده
چند عدد سیب زمینی متوسط
زعفران: به مقدار لازم
کنجد تازه یا تازه آسیاب شده: ۲-۳ قاشق غذاخوری ( اختیاری)
نمک: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده شده
۱- ابتدا سیب زمینیها را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.
۲- سیب زمینیها را در آب سرد بریزید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نشاسته آنها به خوبی جدا شود.
۳- سپس سیب زمینیها را از آب خارج کرده و به خوبی خشک کنید.
۴- پس از طی کردن مراحل اولیه و خشک کردن سیب زمینیها باید در ظرف مناسبی، زعفران دم کرده، کنجد، نمک و سیب زمینیهای رنده شده را با یکدیگر مخلوط کرد.
۵- طعم ته دیگ سیب زمینی رنده شده با کنجد را بچشید و اگر نیاز به تنظیم مقدار نمک یا دیگر ادویهها دارید، آنها را اضافه کنید تا به طعم مورد نظرتان برسید. سپس ته قابلمه پهن کنید و بعد برنج را روی آن بریزید.
۶- طعم ته دیگ سیب زمینی رنده شده با زعفران و کنجد منحصر به فرد است و مطمئناً از آن لذت خواهید برد.
بیشتر بخوانید: